SOCIAL CLEANIA

Contact

Plan direct een vrijblijvend adviesgesprek in!

Plan direct een vrijblijvend adviesgesprek in!

FAQ

Een recruitment partij werft en selecteert kandidaten. Dat doet Social Cleania niet. Wij maken een campagne, waaraan we een sollicitatiefunnel koppelen. Hierdoor krijg jij een lijst met sollicitanten die je zelf gaat opvolgen. Doordat je de opvolging zelf doet, zijn wij veel goedkoper dan een recruitment partij. Meer weten? Klik hier.

We focussen ons op vacatures in de schoonmaakbranche. Dit kunnen operationele functies zijn, zoals schoonmaker, housekeeper of specialistische reiniging (m/v). Daarnaast vullen wij leidinggevende functies in. Denk daarbij aan Housekeeping Manager, Ambulant Objectleider of meewerkend voorman-/vrouw.

20% van je potentiële doelgroep zoekt actief naar een baan. Zij kijken op vacaturebanken om interessante functies te ontdekken. Dat wil zeggen dat je 80% van de doelgroep mist. Zowel de actieve- als passieve doelgroep kijkt op Social Media, waardoor je een veel grotere doelgroep aanspreekt. Door ons zelfgebouwde algoritme laten we bovendien de vacature alleen zien aan mensen die potentieel geïnteresseerd zijn in een job in de schoonmaakbranche. Daag ons uit om een efficiëntere manier te vinden. 

De focus ligt op Facebook en Instagram. Op deze platformen bevindt de doelgroep zich.

Het enige wat je nodig hebt, is een Facebook pagina. We kunnen je advertentie ook op Instagram laten zien. Zelfs wanneer je geen Instagram pagina hebt.