Werving van schoonmaak toppers

Wat wij doen

Social Cleania helpt bedrijven uit de schoonmaakbranche met het werven van schoonmaakpersoneel. Door gebruik te maken van een uniek algoritme, zorgen wij ervoor dat de ideale doelgroep de campagne te zien krijgt op jouw Social Media kanaal. 

Binnen één werkdag een offerte op maat ontvangen?

Wat wij doen - Social Cleania - voor de schoonmaakbranche

Onze werkwijze

1.

Tijdens een kennismakingsgesprek van 30 minuten zoomen we in op je huidige wervingsstrategie. Hierna bekijken we hoe Social Cleania een aanvulling hierop kan zijn. We laten bovendien voorbeelden zien hoe we andere schoonmaakbedrijven al geholpen hebben.

2.

Door een professionele advertentie via jouw eigen social media kanaal zorgen we ervoor dat de doelgroep in een specifieke regio de advertentie te zien krijgt. Door gebruik te maken van een zelf ontwikkeld algoritme weten we exact de mensen te vinden die mogelijk geïnteresseerd zijn in de schoonmaakbranche.

3.

Mensen die mogelijk geïnteresseerd zijn, krijgen de advertentie vaker te zien. Dit zorgt voor meer sollicitanten.

4.

In de huidige arbeidsmarkt is het belangrijk dat kandidaten laagdrempelig kunnen solliciteren. Via een sollicitatie funnel solliciteert de kandidaat binnen 55 seconden op je vacature. Laagdrempeliger bestaat niet!

5.

De sollicitant ontvangt een notificatiemail. “Bedankt voor je sollicitatie. We nemen snel contact met je op”. Jij ontvangt een notificatiemail met alle vragen + antwoorden uit de funnel. Daarnaast ontvang je een sheet met alle reacties. Deze ververst automatisch.

6.

Het enige wat jij hoeft te doen, is een snelle en correcte opvolging!

Extra services

Virtuele Sollicitatie Assistent

Probeer het zelf!

Doe-het-zelf service