Social Cleania

Over ons

Wij helpen bedrijven uit de schoonmaakbranche met het werven van schoonmaakpersoneel. Door gebruik te maken van een uniek algoritme, zorgen wij ervoor dat de ideale doelgroep de campagne te zien krijgt op jouw Social Media kanaal. 

Wie ben ik?

Hi! Mijn naam is Stef Martens, oprichter van Social Cleania. Leuk dat je deze pagina bezoekt. Uit interesse begon ik een tweetal jaren geleden met het volgen van cursussen, o.a. over Social Media. Ik wilde er alles van weten, zeker hoe de “achterkant” van dit soort platformen werkt. Op een dag viel het kwartje: kan ik mijn opgedane kennis niet combineren met het promoten van vacatures? Via-via kreeg ik mee dat werven via recruiters, uitzendbureaus of vacaturebanken niet efficiënt (meer) zijn. Dat moest anders kunnen! 

 

Als ondernemer in de dop wist ik dat ik me op één branche wilde focussen. Met focus bereik je meer. Doordat ik “vroeger” zo’n 5 jaar in de schoonmaak heb gewerkt, begon mijn oog steeds meer op deze mooie branche te vallen. Zeker toen ik mijn voormalig werkgever hoorde over de nijpende personeelstekorten van tegenwoordig…

 

Van een “uit de hand gelopen hobby” heb ik inmiddels een bedrijf gemaakt. Social Cleania werd in het najaar van 2022 opgericht. Het geeft me een enorme kick om personeelsproblemen van hardwerkende ondernemers uit de schoonmaakbranche op te lossen. Ik werk daarin met een eerlijk, open en transparant tarief. Zodat ik je niet alleen nu, maar ook in de toekomst kan voorzien van een heleboel sollicitanten. 

 

Wil je graag eens vrijblijvend sparren over de mogelijkheden? Plan dan een vrijblijvend adviesgesprek in!

Social Cleania - Stef Martens

Het complete plaatje

Waarom Social Cleania?

Social cleania

Onze fans

Wat onze klanten zeggen over de samenwerking met Social Cleania.