Nieuws

Interview met Stef Martens (Social Cleania)

SocialCleania-ALGRAWebdesign-2
Stef Martens heeft zijn eerste zes maanden als fulltime ondernemer succesvol afgerond met zijn bedrijf Social Cleania. Hij geniet van de vrijheid die het ondernemerschap biedt en ziet klanten terugkomen, wat voor hem een belangrijk teken van succes is.

Met Social Cleania helpt hij schoonmaakbedrijven bij het werven van personeel, vooral door het gebruik van slimme algoritmes op social media om latent werkzoekenden te bereiken.

Stef’s aanpak maakt het sollicitatieproces eenvoudig en snel, wat goed werkt in de krappe arbeidsmarkt. Zijn klanten, voornamelijk uit het mkb, zien resultaten en keren voor 95% terug. Om te voorkomen dat zijn klanten met elkaar concurreren om dezelfde kandidaten, gebruikt hij specifieke wervingsstrategieën, zoals timing, locatie-targeting en het aanpassen van de campagnes op specifieke functies.

Voor de toekomst wil Stef zich blijven focussen op kwaliteit en samenwerking binnen de schoonmaakbranche. Hij benadrukt dat hij zijn bedrijf langzaam wil laten groeien, zonder te snel stappen te zetten. Stef staat dit jaar voor het eerst als standhouder op de Schoonmaak Vakdagen, wat voor hem een grote stap en investering is. De overgang van werknemer naar ondernemer ervaart hij als zeer bevredigend, vooral omdat hij nu meer tijd heeft voor persoonlijk contact met klanten.

Bekijk hier het volledige artikel op Schoonmaak Journaal